Archive

Oppføring av ny enebolig på tomt med en eksisterende bolig. Fortettingsprosjekt hvor det var viktig at ny bebyggelse skulle få gode arkitektoniske kvaliteter samtidig som eksisterende bebyggelse skulle beholde gode lysforhold og utsikt. Løsningen ble en asymmetrisk saltak med møne på tvers.   Ny bolig ligger plassert mellom eksisterende vegetasjon som består av en rekke større lønne- og lindetrær. De store trekronene gir spennende blikk ut samtidig som det bidrar med å skjerme for innsyn fra omgivelsene.   Planløsningen går over 3 etasjer med kjøkken / allrom på bakkeplan og takterrasse tilknyttet stuen. Det er bruk av dobbelthøyde rom, takvinduer og det er lagt opp til en vertikal kontakt gjennom huset.   Husets fasade er kledd med ubehandlet malmfuru i varierende bredder, mens nedre del har pussete overflater....